Workshops Chinese Acupressuur 2013-2014

Bij acupunctuur en acupressuur gaat het om de gezondheid en het welbevinden van de mens als geheel. Chinese geneesheren gebruiken acupressuur al vele duizenden jaren om ziekten te voorkomen; acupressuur vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijndrempel en vergroot de levenslust.

Tijdens deze workshops leert u om, middels acupressuur, zowel hoofdpijn in het algemeen als hoofdpijn veroorzaakt door nekklachten te behandelen. Door hoofdpijnklachten op deze manier te behandelen, is het vaak niet meer nodig om terug te vallen op het gebruik van pijnstillers.

De deelnemers behandelen elkaar, waarbij er over de kleding heen behandeld wordt. Trek daarom iets aan dat makkelijk zit (geen spijkerbroek). De lessen worden gegeven door Wenhua Zheng op het Bonhoeffer College in Castricum.

Deze workshops bestaan uit twee lessen, deelname aan een workshop kost € 26,- (incl. hand-out).

De eerst volgende workshop start op:
Donderdag 3 oktober 2013, waarbij de vervolg les op donderdag 7 november 2013 is.

De tweede workshop start op:
Donderdag 16 januari 2014, waarbij de vervolg les op donderdag 9 februari 2014 is.

U kunt u inschrijven voor de workshops via de website van Plus Activiteiten.

This entry was posted in Workshops. Bookmark the permalink.